We helpen je graag.

Heb je een vraag, opmerking of suggestie stel deze gerust?


We hebben een aantal vragen al beantwoord en wellicht staat het antwoord op jouw vraag hieronder al vermeld.

Frequently Asked Questions...

Wat is Wingzzz?
Wingzzz is het online kinderboeken platform. Het samen lezen van verhalen verrijkt de ontwikkeling van kinderen. Denk aan het verrijken van de fantasie en het vocabulair. Lezen draagt bij aan het uitdrukkings- en probleemoplossend vermogen van kinderen.Op welke apparaten is Wingzzz te gebruiken?
De bibliotheek is beschikbaar op alle digitale apparaten met webbrowser en welke verbonden zijn met het internet. Waar kan ik de Wingzzz app downloaden?
Wingzzz kun je gebruiken middels een browser, (nog) niet via een app. Ga naar je browser (Chrome, Safari, etc) en typ de url: www.mywingzzz.com. Klik op 'Inloggen' en vermeld hier de inloggegevens waarmee je een account hebt aangemaakt. Eenmaal ingelogd kun je direct starten met lezen.Ik ben leerkracht. Kan ik samen met mijn leerlingen gebruik maken van Wingzzz?
Jazeker! Gebruik Wingzzz in de klas tijdens het (voor)lezen. Toon het boek groot op het digibord of laat kinderen zelf lezen, in kleine groepjes of zelfstandig. Middels een tablet, laptop of desktop kunnen zij eenvoudig aan de slag. De online bibliotheek is beschikbaar op alle apparaten met een internetverbinding.Is Wingzzz een veilig platform voor kinderen?
Het gebruiksvriendelijke platform biedt leesplezier voor ouders en kinderen maar ook voor leerkrachten en leerlingen. Het is een veilige verantwoorde omgeving vrij van advertenties of in-app aankopen. Wingzzz selecteert met zorg de leukste kinderboeken.Wat gebeurt er na mijn proefperiode?
Tijdens de proefperiode is altijd inzichtelijk hoeveel dagen je Wingzzz nog kan gebruiken. Wanneer de proefperiode voorbij is kun je niet meer inloggen. De proefperiode stopt automatisch, je hoeft geen actie te ondernemen. Wil je Wingzzz graag behouden? Neem dan een abonnement. Dit kan aan het einde maar ook tijdens de proefperiode.Hoe stop ik mijn proefperiode?
De gratis proefperiode stopt automatisch. Je hoeft hier niets voor te doen en dus niet bang te zijn dat je proefperiode overgaat tot een betaald abonnement. Ik wil een abonnement aanschaffen.
Je kan te allen tijde een abonnement afnemen bij Wingzzz. Gedurende je proefperiode klik je op de blauw knop (waarop het aftellen vermeld wordt). Je kan ook klikken op ‘Aanmelden’ via de Homepage. Er opent zich een nieuwe pagina en klik dan op ‘Activeer mijn abonnement’. 
De proefperiode is gratis. Na deze periode heb je een betaald account nodig om gebruik te kunnen blijven maken van de online bibliotheek. Een dag voor het einde van de proef ontvang je bericht dat deze gaat verlopen. Ga je niet over op een betaald abonnement dan kun je na de proef niet meer inloggen en gebruik maken van Wingzzz.Is de gratis proefperiode ook echt gratis?
De proefperiode is helemaal gratis. Om gebruik te kunnen maken van een gratis proefperiode vragen we alleen je e-mailadres en wachtwoord. Je hoeft geen betaalgegevens achter te laten om gebruik te kunnen maken van de proefperiode.Hoe werkt de proefperiode?
De proefperiode is helemaal gratis. Gedurende 14 dagen kun je gratis gebruik maken van het platform en zoveel boeken lezen als je wilt. Om gebruik te kunnen maken van deze proefperiode vragen we alleen je e-mailadres en wachtwoord. Na het registreren bij Wingzzz ontvang je een e-mail ter verificatie. Heb je deze niet ontvangen kijk dan in je ‘spam’-folder. Het kan zijn dat de e-mail daar staat. Geen e-mail ontvangen? Stuur dan een bericht naar: support@mywingzzz.comGeen verificatie e-mail ontvangen?
Na het registreren bij Wingzzz ontvang je een e-mail ter verificatie. Heb je deze niet ontvangen kijk dan in je ‘spam’-folder. Het kan zijn dat de e-mail daar staat. Geen e-mail ontvangen? Stuur dan een bericht naar: support@mywingzzz.com.Ik wil mijn abonnement opzeggen.
Log in met je inloggegevens. Vervolgens klik (rechtsboven) op ‘Mijn account’. Ga naar ‘Abonnement & betaling’ en klik op de link ‘Abonnement beëindigen’. Het abonnement wordt niet meer verlengd maar stopgezet. Je kan nog gebruik maken van Wingzzz tot het einde van je laatste betaalperiode.Wat kost een abonnement?
Een abonnement kost €2,99 per maand. Deze (lage) prijs geldt zo lang je lid blijft, gegarandeerd. De prijs wordt tijdens je lidmaatschap dus niet aangepast. Lezen met Wingzzz
Na het registreren bij Wingzzz ontvang je een e-mail ter verificatie. Na deze verificatie kun je starten met lezen. Typ in de browser: www.mywingzzz.com en klik op ‘Inloggen’. Gebruik de gegevens waarmee je een account hebt aangemaakt en start met lezen!

Maak snel een account aan en maak gratis gebruik van Wingzzz!


Lees voor, ontdek de verhalen en deel de rijk geïllustreerde boeken met je leerlingen.

Heb je vragen dan kun je altijd contact opnemen met support@mywingzzz.com

Volg ons