Plezier hebben in lezen helpt

kinderen bij de ontwikkeling.

 

Het online kinderboeken platform dat lezen leuk maakt.

14 dagen gratis!

daarna maandelijks

€ 4,99! (ipv €7.99)

altijd opzegbaar.

   

(klik hier voor informatie en aanmelden)

Met Wingzzz ontdek je de leukste verhalen

Samen lezen is een moment van ontspanning en rust. (Voor)lezen voor het slapen gaan is een heerlijke afsluiting maar eigenlijk kan lezen op elk moment van de dag. Als je samen zin hebt in een verhaal, zoek dan een fijne plek en geniet van het moment.


Met Wingzzz kun je onbeperkt lezen waar en wanneer je maar wilt. Registreren is heel eenvoudig en je krijgt direct toegang tot een grote bibliotheek kinderboeken. Je kan kiezen tussen Nederlandse of Engelse kinderboeken.

Beschikbaar op elk digitaal apparaat

Met Wingzzz heb je altijd en overal de leukste kinderboeken bij de hand. De bibliotheek is op alle apparaten beschikbaar en wordt regelmatig gevuld met nieuwe verhalen.


Het lezen van de rijk geïllustreerde boeken geeft een unieke ervaring op elk moment van de dag, op de bank, onderweg, op school en in bed nog voor het slapen gaan.

De 6 voordelen van samen lezen met je kind

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat dagelijks samen lezen de ontwikkeling van je kind enorm verrijkt.  Ontwikkeling

Het samen lezen is belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen.

Het draagt bij aan de sociale ontwikkeling, het probleemoplossend vermogen en het vergroten van de woordenschat. Kinderen leren zich beter te concentreren en het stimuleert de fantasie.


Leren


Kinderen hebben een geweldig geheugen. Ze absorberen nieuwe informatie als een spons. Ze onthouden alles wat hen interesseert. Het lezen van betekenisvolle verhalen op jonge leeftijd draagt bij aan het moreel besef. Intimiteit 


Samen verhalen lezen voor het slapengaan verstekt de band met je zoon en/of dochter. Het helpt te ontspannen en tot rust te komen. Het biedt de kans om te praten over dagelijkse gebeurtenissen en eventuele zorgen. 


Geruststelling

Door de avonturen van sprookjeshelden ontdekken kinderen dat ze niet alleen staan in het zorgen. De verhalen bieden oplossing voor allerlei problemen, zoals slapeloosheid, pesten, jaloezie, gescheiden ouders of zelfs de kleine uitdagingen. Het lezen van verhaaltjes biedt op verschillende manieren eenvoudige oplossingen.


Relatie


Samen lezen is leuk!  Door samen te lezen krijgt je kind de volledige aandacht en creëer je een warme band.


Word lid van de Wingzzz verhalen community!

2 weken

gratis


Probeer Wingzzz eerst 14 dagen helemaal gratis. De gratis proefperiode stopt automatisch. Wil je Wingzzz graag behouden?

Neem dan een betaald abonnement van slechts

€ 4,99 per maand en is altijd opgezegbaar.

Meertalig

Het platform en de boeken zijn beschikbaar in zowel het Nederlands, Engels als in het Hongaars. Het van jongs af aan (voor)lezen in verschilldende talen bevordert de taalontwikkeling enorm. 

Eenvoudig en snel, waar en wanneer jij wilt

Lees de beste verhalen waar en wanneer jij wilt op elk verbonden apparaat. Alle boeken in de digtiale bibliotheek staan in de cloud en zijn altijd direct beschikbaar. 

Inspirerend, kindvriendelijk platform

Het gebruiksvriendelijke platform biedt leesplezier voor zowel de ouder als het kind. Het bladeren door de rijk geïllustreerde bladzijde geeft een unieke ervaring en maakt het lezen een stuk leuker. 

Groeiende online bibliotheek

De digitale bibliotheek wordt constant uitgebreid met de beste kinderboeken. We selecteren de meest successvolle en populaire Nederlandse titels.


Onbeperkt toegang

altijd opzegbaar

Met een maandelijks abonnement van slechts

€ 4,99 geniet je onbeperkt van de online bibliotheek.
Het abonnement is te allen tijde opzegbaar.

Kom erbij!


14 dagen Gratis 


Op school


Overdag


Voor het slapen gaan

Volg ons