Fejleszd gyermeked online mesetárunkkal!

Mesélj gyermekednek minél többet, hiszen ezáltal fejlődik a képzelőereje, a kommunikációs és beszélőképessége. Ebben segít Neked a Wingzzz online mesetárunk.


Egy gyors és egyszerű regisztráció után korlátlan hozzáférést kapsz a felületünkön elérhető klasszikus és közkedvelt digitalizált mesekönyvekhez.Az első két hétben ingyenesen kipróbálhatod a bárhol és bármikor, számtalan digitális eszközön működő online mesekönyv-tárunkat.


Örömmel vesszük, ha elmondod tapasztalataidat a Wingzzz-ről, hogy az igényeiteknek legjobban megfelelő mese platformot hozhassuk létre Nektek, ezzel is hozzájárulva a jövő nemzedékének érzelmi fejlődéséhez!

Wingzzz = online mesetár

A Wingzzz online mesekönyv-tárában bárhol és bármikor korlátlanul hozzáférhetsz magyar, angol és holland nyelvű digitalizált mesekönyvekhez.


Mesetárunk folyamatosan bővül közkedvelt és klasszikus mesékkel, amelyek mind hozzájárulnak a gyermekeid lelkivilágának egészséges kibontakozásához.

Miért érdemes naponta mesélned gyermekednek?

Fejleszt 


Nem csak a fantáziáját fejleszti, hanem a témákon keresztül a gyermek jellemét, szókincsét, kifejezésmódját, problémamegoldó és konfliktuskezelési képességét.


Tudást ad


A gyerekeknek nagyon jó a memóriájuk, szivacsként szívnak magukba minden új információt. Mindent megjegyeznek, ami érdekli őket, így érdemes a természetről, tudományról is sokat mesélni.


Intimitást nyújt


Esti mesélés anyukával vagy apukával  összebújva erősíti a szülőhöz való kötődést. Az alvást megelőző rituálé hosszú ideig megmaradhat, és ilyenkor ellazulhat a gyermek, és közben még a félelmeit, napi történéseit is el fogja mondani nekünk.


Félelmet old


A mesehősök kalandjain keresztül a gyerekek felismerik, hogy gondjaikkal nincsenek egyedül, és hogy hogyan oldhatják fel a félelmeiket. Mindenféle problémára, mint pl. a nemalvás, hiszti, tanulás, elvált szülők, irigység vagy éppen kistesó, sokféle mesét lehet találni, amelyek tálcán kínálják a megoldásokat.


Közös élmény


A szüleivel együtt olvasás az egyik legjobb buli a gyerekeknek, hiszen ilyenkor együtt vannak, és ők vannak a középpontban. A rendszeres mesélés egy örök emlék marad nekik.

Mesélnél többet, de nincs elég könyved?

Próbáld ki a Wingzzz-et és válassz kedved szerint a legjobb digitális történetek közül, melyek bármikor és bárhol elérhetőek számodra és gyermekeid számára!

14 nap ingyenes próba

Miért légy a Wingzzz meseközösség tagja?

2 hét ingyen

Teljesen kötelezettségmentes a regisztráció, és ez alatt a 14 nap alatt rengeteg mesét és kalandot fedezhettek fel, így van időtök megismerni digitális mesetárunkat és annak előnyeit.

Magyar, Holland és Angol mesék

A magyar mesék mellett holland és angol klasszikus meséket is találsz. 

Játékosan segíti az idegen nyelv elsajátítását, ha ugyanazt a könyvet különböző nyelveken olvasod.

Bármikor, bárhonnan elérhető

Nem kell a fizikai könyveket felhalmozni, minden mese egy helyen található. Tableten, mobilon egyaránt használható, így nem kell lemondani a megszokott esti mesékről, legyetek bárhol (pl. nyaralás, nagyinál)!

Inspiráló, gyerekbarát környezet

Könnyen használható felületünk az olvasást mind a gyerekek, mind a szüleik számára élménnyé teszi. A lapozható könyvek képekkel illusztrálva ugyanolyan izgalmas a gyerekeknek, mintha egy fizikai könyvet fognának a kezükben.

Gondosan válogatott, mindig bővülő

A legkedveltebb és legsikeresebb gyerekkönyvek közül válogatunk, hogy mindenki megtalálja benne a kedvencét. Ráadásul mesetárunkat havonta frissítjük hazai és nemzetközi mesékkel.

Korlátlan mese hozzáférés 

Csupán havi 4,99 EUR összegért folyamatosan bővülő mesetárat kapunk, így rengeteget megspórolhatsz azzal, hogy nem kell minden könyvet egyenként megvásárolni.

Vágj bele most!

14 nap ingyenes próba


-


Iskolában

Napközben

Este

Kövess minket

Fejleszd gyermeked érzelmi világát
közös meséléssel!

Korlátlan olvasás, bárhol bármikor.

14 nap ingyenes próba

utána a havi előfizetés ára 4,99 euró

és bármikor lemondható.